TOGO Afsluitdag 23 juni 2018

TOGO afsluitdag 23 juni 2018.

Kom ook - samen met je familie en/of vrienden - naar de TOGO-afsluitdag op zaterdag 23 juni. Deze dag biedt plezier voor jong en oud, een absolute aanrader voor al onze leden: van de Kruumels tot de Kombi Fitters, er is voor iedereen wat te doen.

Zo is er een springkussen, een individueel schutterskampioenschap, een dynamisch en sportief 4korfball-toernooi voor alle deelnemers en tenslotte bestaat er de mogelijkheid om af te sluiten met een gezamenlijke barbecue en is er een gemoedelijke afterparty voor de liefhebbers.

We starten de dag voor de allerkleinsten met een sport en spel uurtje tot de leeftijd van 6 jaar van 10.00 uur tot 11.00 uur, als afsluiting van het seizoen van de kruumels en kangoeroes!
Lid of geen lid iedereen mag meedoen en opgeven is niet nodig.

Vervolgens starten we om 11:30 uur (tot +/- 17.00 uur) met het 4korfball-toernooi. Zoals hierboven te lezen valt, kan echt iedereen – ongeacht de leeftijd - deelnemen aan het 4korfball-toernooi. Uiteraard zal er bij de poulesamenstelling rekening gehouden worden met niveau en leeftijd; zodat bijv. familie-ploegen zoveel mogelijk tegen andere familie-ploegen kunnen spelen. Je kunt je opgeven voor het toernooi door middel van het opgaveformulier door op de button te klikken, het uit te printen, in te vullen en in te leveren. Dit mag zowel persoonlijk overhandigd als gemaild worden.

Ook de barbecue na afloop van het toernooi (omstreeks 17:30 uur) is uiteraard toegankelijk voor iedereen. De kosten hiervoor (compleet verzorgde barbecue exclusief consumpties) bedragen: •€7,50 voor deelnemers tot en met 12 jaar
•€12,50 voor deelnemers ouder dan 12 jaar.
•In verband met de bestelling van de benodigdheden, willen we jullie vragen om je ook voor de barbecue vooraf op te geven via het formulier.

Na de barbecue is er een afterparty gepland voor onze oudere leden én niet-leden!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met Maja of Nynke.

Tot 23 juni!

Maja van Belzen Nynke Heikens
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Totaal : 112821