TOGO jubileumbuffet

TOGO's Jubileumbuffet

Jaarlijks organiseert het bestuur van KV TOGO een buffet voor al zijn vrijwilligers.
Dit vrijwilligersbuffet is bedoeld om alle vrijwilligers die ons afgelopen seizoen hebben geholpen, te bedanken.
Zo ook dit jaar zijn zij persoonlijk uitgenodigd, want TOGO zou geen 85 zijn geworden zonder de inzet van al zijn vrijwilligers.
Om van de Jubileumdag een nog groter feest te maken, zijn alle (oud-)leden ook van harte welkom voor het buffet.

Gedurende de gehele Jubileumdag op 29 september 2018 zijn er allerlei leuke activiteiten en wedstrijden die je kunt bekijken.
Het buffet wordt om ongeveer 18:00 uur geopend. Ook uw familieleden kunnen deelnemen aan het buffet.
Voor deelname aan dit buffet vragen wij een bijdrage van €10 voor volwassen en €5 voor kinderen tot 12 jaar.

De catering – een koud en warm buffet - wordt deze avond opnieuw verzorgd door Kees Schrijver.

Willen jullie vóór 15 september via deze links doorgeven of we jullie kunnen verwachten:
Link opgave buffet voor (oud-)leden en familieleden.
Link voor genodigde vrijwilliger (ook bij verhindering).

Aansluitend op het buffet start de jubileum feestavond en gaan we samen onze 85ste verjaardag uitbundig vieren.

Voor verder vragen kunt u contact opnemen met het bestuur van KV TOGO.

Graag tot ziens bij het TOGO-jubilieumbuffet!

Het bestuur van KV TOGO
Dennis Boelman, Angela Bras, Mike Dijkdrent, Kees Gorsse en Wietse de Munck