Kangoeroes. gezocht

KV TOGO op zoek naar nieuwe kangoeroes

Misschien korfballen Luc en Sem over een paar jaar wel in het eerste van korfbalvereniging TOGO in Goes. Zij zijn samen in ieder geval al hard aan het oefenenen bij de kangoeroeclub van kv TOGO.

De kangoeroeclub is bedoelt voor kinderen van 4 en 5 jaar, zij spelen nog geen competitie maar zijn op spelenderwijze met korfbal bezig met als hoofddoel plezier maken. Naast Kangoeroes heeft TOGO ook nog Kruumels, voor de jongste kinderen (2 en 3 jaar) die samen met hun papa of mama mogen trainen. Gezellig samen bewegen en lol maken op de zaterdagochtend.

Nieuwsgierig geworden? De Kangoeroes trainen iedere zaterdag van 10 tot 11 op 't Schenge te Goes, de Kruumels trainen op de oneven weken op dezelfde tijd en plaats. Vanaf november zullen de trainingen in de zaal plaats vinden.

Totaal : 117110