Korfbalvereniging TOGO is verheugd te kunnen mededelen dat de samenwerking met Jelle de Laet wordt verlengd. Beide partijen zijn positief over de weg die ze hebben ingeslagen en willen de uitstekende resultaten graag met elkaar uitbouwen. ‘Ik ben nog steeds op reis met TOGO, het project is nog niet af’, aldus De Laet.

Uit evaluaties blijkt dat het de samenwerking voor beide partijen goed bevalt. De wijze waarop De Laet de trainingen vormgeeft en de wedstrijden begeleidt, wordt door de spelersgroep als positief ervaren. De Laet: ‘De groep heeft voldoende groeipotentieel, daarnaast is er een click met de spelersgroep, dus ik heb het naar mijn zin.’ Naast de contractverlenging van De Laet wordt ook de samenwerking met de assistent-trainer Wouter de Kunder verlengd.

De verlenging komt niet helemaal als een verrassing, aangezien de Goese korfballers boven verwachting goed presteren in het huidige veldseizoen. Momenteel staan zij twee punten achter op de koploper en is de doelstelling om op dit niveau actief te blijven binnen handbereik. Of het veldseizoen wordt afgemaakt is nog niet duidelijk. In het zaalseizoen, wat inmiddels geen doorgang meer krijg, zou TOGO ook in de tweede klasse actief zijn. Volgend seizoen zullen De Laet en De Kunder hier ook voor handhaving spelen.

Met de positieve uitgangspositie, de gedeelde ambitie en de wil om zo snel mogelijk weer te starten, zien zowel coach als vereniging de toekomst met vertrouwen tegemoet.