Spelletjes avond Togo Jeugd F t/m A.

Vrijdag 5 oktober a.s. organiseert de ACT voor de jeugd een spelavond in de Togo kantine.
Van 18.15 t/m 19.15 is Togo F welkom. Het plan is om Bingo te spelen met leuke prijsjes om te winnen.
Van 19.30 tot 20.45 zijn Togo E en D welkom om het spel Jongens tegen de meiden te spelen. Bij dit spel worden leuke opdrachten uitgevoerd samen met het team. Op het einde van de avond hebben of de jongens of de meiden gewonnen.
Van 20.45 tot 22.15 zijn Togo C, B en A welkom voor wederom een escape room spel. Vorig jaar is geen enkel team ontsnapt uit de escape room. De ACT heeft nog andere escaperooms dus het is geen herkansing maar echt een nieuwe uitdaging om wederom te ontsnappen uit de escaperoom.
Wij zien jullie graag op vrijdagavond 5 oktober in de Togo Kantine. Graag opgeven via de button welke in de nieuwsbrief is bijgevoegd, dit kan tot woensdag 3 oktober.

Groetjes de ACT. ( Joost, Suus, Inge en Nynke )