Dat de geweldige overwinning tegen Stromvogels de laatste wedstrijd en overwinning van het seizoen was had op dat moment niemand kunnen denken. Helaas is de realiteit momenteel anders… Echter, door die overwinning promoveert TOGO 1 in de zaal naar de 2de klasse en handhaaft TOGO 2 zich. Dan is de doelstelling op een iets andere manier dan verwacht toch behaald. Toch nog een positief puntje in deze tijd. Ook op het veld pakt de beslissing van de KNKV goed uit. Het veld is ongeldig verklaard dus zal TOGO 1 ook op het veld 2de klasse spelen. Wel is het nog onduidelijk op het veld of dat in de zelfde poule zal zijn, maar dat is wel het meest voor de hand liggende scenario. De selectie staat dus een leuk en zwaar jaar te wachten. Volgend seizoen kan de ploeg dus zowel op het veld als in de zaal laten zien dat het de 2de klasse waard is! En TOGO 2 handhaaft zich op het 2de jaar op rij in de reserve 3de klasse. Volgend seizoen zullen we zien of zij in de top kunnen meedraaien.

Ik hoop dat jullie als supporters net zoals dit seizoen weer met z’n allen de selectie komen aanmoedigen! De selectie zal wederom jullie steun kunnen gebruiken!

Ik hoop iedereen in goede gezondheid in Augustus weer terug te zien en laten we er een geweldig seizoen van maken met z’n allen. Ik zal er in ieder geval weer bij zijn.

De TOGOnees